Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Sunday, March 4, 2012

Hari yang gembira

Views
 

Selamat Petang Semua!!


Hari ni berbunga2 dalam hati aku. Sekarang boleh la aku tersenyum lebor je kan..^____^

Alhamdulillah, masalah aku dengan ummi pun dah settle. Dia dah tak marah2 aku dah dan benda tu betul2 buat aku serik sangat. Aku tak nak buat dah lagi lepas ni, sengsara aku..

Ucapan tahniah untuk pasukan Hijau Kuning sebab dapat mengalah Red Giant pada perlawanan semalam. Yela, semenjak aku busy menulis, menulis, menulis pastu kerja, kerja dan kerja..
aku tak sempat nak ikuti perjalanan pasukan bola yang aku minat. result tu pun aku tahu dari FB je, aku tak tahu plak semalam ada game. Pape pun syabas la sebab dapat mengalahkan dorang walaupun 1-0 je. Kira hebat la jugak kan..

Dannnnn....yang paling buat aku gembira, setelah berbulan2 aku tunggu interview. akhirnya kemarau yang panjang telah pun dibasahi dengan hujan. Alhamdulillah, syukur. Kepada semua sahabat ataupun silent reader, doakan yang terbaik untuk aku nanti..aminn..

^__________^   (leborkan senyuman aku..huhu!)

:: Saya sangat bahagia, kalau anda juga ingin bahagia jom kita nyanyi lagu ni sama2..enjoy!!


Post a Comment