Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Friday, March 30, 2012

Gila kentang!

Views
  


Selamat Petang Semua!!

Baru beberapa hari yang lepas, aku rasa lega sangat selepas melihat kejayaan pasukan kenari melangkah separuh akhir bagi piala FA (erm betul ke piala FA?) selepas mengalahkan pasukan t-team, 2-1 dan malam ni plak pasukan kenari akan berhadapan dengan pasukan seladang (untuk liga super ke?). Erm perasaan serba salah tu dah pun muncul. kenapa korang kena berhadapan satu sama lain erk? hehe..

Aku tak tahu nak sokong mana tapi yang aku tahu, menang itulah yang aku sokong. Boleh tak kalau macam tu? hahaha...disebabkan aku tak berada di kedah, terpaksa la aku sokong dari jauh je. Kalau game kat ipoh, mungkin aku akan turun tapi kena pakai baju perak la kan..hehe


Apa2 pun keputusan akan aku terima dengan hati yang terbuka..cewahhhh! tapi yang lawaknya, masa kedah berhadapan dengan t-team beberapa hari yang lepas. Aku tak berapa confident dengan cara dan gaya permainan pemain import iaitu hamidan. Mungkin dia terdengar bisikan tak puas hati aku tu agaknya dia bolos dua gol ke gawang t-team. Actually, tergamam jugak aku time tu. Dalam hati kata, "haa tula, kutuk orang lagi. Tak pasal2 je orang yang kita kutuk tu sumbang kejayaan". Okey, salah aku..hehe

kepada kekasih gelap ku, badrol..game hari tu macam tak menjadi je dia punya pemainan tapi aku respek cara dia yang sentiasa mengawal perasaan kawan2 dia bila dorang tak puas hati dengan pengadil. Good luck badrol...(gatal!)

p/s : hm nampak sangat tajuk dan isinya tak sesuai langsung kan? Abaikan..huhu!
Post a Comment