Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Wednesday, December 29, 2010

Sorry seems to be the hardest word

Views



What I got to do to make you love me?
What I got to do to make you care?
What do I do when lightning strikes me?
And I wake to find that youre not there?

What I got to do to make you want me?
What I got to do to be heard?
What do I say when its all over?
Sorry seems to be the hardest word.

Its sad, so sad
Its a sad, sad situation.
And its getting more and more absurd.
Its sad, so sad
Why cant we talk it over?
Oh it seems to me
That sorry seems to be the hardest word.

What do I do to make you want me?
What I got to do to be heard?
What do I say when it's all over?
Sorry seems to be the hardest word.

Its sad, so sad
Its a sad, sad situation.
And its getting more and more absurd.
Its sad, so sad
Why cant we talk it over?
Oh it seems to me
That sorry seems to be the hardest word.

Yeh. Sorry

What I got to do to make you love me?
What I got to do to be heard?
What do I do when lightning strikes me?
What have I got to do?
What have I got to do?
When sorry seems to be the hardest word.

Tuesday, December 14, 2010

Menjulang kemenangan

Views
Pada permulaannya..
Kita akan sering dalam kekalahan..
Bak kata org,suatu hari nanti..
Kemenangan akan menjadi milik kita..

Itulah  yg berlaku dlm hidup aku skrg nie..
Permulaannya penuh dengan suka dan duka..
Dan akhirnya bertemu dengan kemenangan yg amat ternilai..
Hingga tiada siapa yg dpt gambarkannya..

Masa berganti masa..
Perubahan demi perubahan..
Tiap detik ku lalui dgn nyata..
Penuh dgn perasaan yg mengelirukan..

Alhamdulillah..
Aku dpt melauinya dgn tabah..
Walaupn kdg2 dihambat dgn perasaan bersalah..
Itu tak akan membuatkan aku mengalah..

Jadi kemenangan ini bkn senang utk ku julang..
Begitu juga dgn keputusan yg akn ku ungkapkan..
Kerna aku akan tanam semuanya agar tak berulang..
Hingga tiada sekelumit pun diingatkan..

Moga perkara sebaik ini akan berkekalan..
Walaupn satu hari nanti sesuatu akan t’jd tanpa aku sangkakan..
Aku akan sentiasa b’sedia,mcm lagu yg dinyanyikan oleh timbaland feat kate perry..
I'll never be the same if we ever meet again..

Sunday, December 12, 2010

Mera Maan..

Views
arini dh msk 2kali aku tgk cite Maan.wlaupn dh tau jln cite tue tp still lg t'sentuh bila tgk cite tue..hmm ada ke kejadian mcm tue jd pd zaman skrg nie..rsanye xkot..ssh nk cri org yg btl2 brani buat mcm tue..

"pertemuan yg tidak di sangka bermula dengan pergaduhan akhirnya diselitkan dengan ikatan persahabatan. hari2 yang mendatang penuh dengan kegembiraan dan tanpa disangka cinta hadir tanpa disedari. bak kata orang,bila hati sudah bertaut,apa sahaja perbuatan yang kita buat pasti kita sendiri pn xthu.."

mcm dlm cite nie, si gadis xthu kenapa dia mengekori si jejaka sampai dia hampir2 jatuh.hmm sebenarnya peristiwa tue kadang2 terjadi jgk dlm kehidupan seharian kita. yela kn, kita pasti pernah jatuh cinta dan kita pasti pernah melakukan sesuatu yg tidak disgka kita akn buat perkara sepeti tp xdela smpai nk jatuh gaungkan..hahaha

"perjanjian mula terukir untuk membuktikan cinta sejati dpt direalisasikan. si jejaka telah tunaikan janji seperti yang diungkapkan bahawa dia akan mulakan hidupnya dengan usaha dan titik peluhnya sendiri dan meninggal perangai buruknya yang selalu mempermainkan wanita. saat itu dia telah kecewa wanita yang sebenarnya akan dia kahwini tak lama lagi tp semua itu berubah dlm sekelip mata.dia tinggalkan semuanya hanya demi untuk cintanya dan ingin tunaikan jajnjinya.dlm masa 6bulan dia telah dia telah cipta dunianya sendiri."


dlm plot nie plak,kdg2 ada jgk terjadi dlm kehidupan kita.last2 minit nk kawin tp xjd sbb ada pmpuan lain or ada laki lain..hmm ssh jgk tue..smpai ada pengantin yg bersanding sorg2 ats pelamin pn ada..hehe..dasayt sebenarnya penangan cinta sejati nie smapi manusia sanggp buat apa sahaja untuk dapatkan benda tue.

"tp sayang sekali si gaids xdapat tunaikan janji kerana mengalami kecelakaan yang tidak dirancang.hilang kedua belah kakinya memnuatkan harapannya bertambah hancur kerana memikirkan adakah si jejaka akan menerima kekurangannya."
benda ni mmg selalu terjadi.biasa la,zaman moden nie..kebanyakkannye sume nk cari pasangan yg elok jerk.yg xlawa tue,sebelah mata pn xdipandangnye..hehe..zaman sekarang nie byk sgt yg memilih.makanan memilih,baju memilih,kasut memilih..smpaikan nk cri jodoh pn kna memilih..(aku pn mcm tue jgk..hahah!!!) yg pastinye kita trime jela apa yg kite dpt.mgkn ada hikmah disebaliknye..

"akhirnya segala rahsia terbongkar dan si jejaka menerima si gadis wlaupn dia tahu dengan kekurangan yg dihadapi oelh wanita tersebut kerana apa yang dia tahu, dia hanya boleh hidup dan gembira dengan gadis tue dan akhirnya mereka berkahwin jugak."

last part mmg wt aku btl2 terharu bila tgk pengantin lelaki mengangkat pengantin perempuan.dengan muzik latar,mmg ummpphh!! la..btl2 menunjukkan si jejaka amat mencintai si gadis..kdg2 dlm percintaan kita mengharapkan keajaiban tp xsumenye baik utk kita..

klu la perkara dlm cite tue pernah berlaku dlm kehidupan seharian kita..alangkah bagusnya klu kita mengejar cinta yg xpnh pudar wlaupn sesaat..ye,cinta hakiki kpd ALLAH s.w.t..Allahuakbar..peace!!    

Sunday, December 5, 2010

tersentap..!!!!

Views

Arini aku dikejutkan dgn satu berita yg aku lgsg xduga akn berlaku..
Hurm aku dh mula ilg arah,mcm2 bnda aku pkr..
Spttnye aku xptt pkr sbb bnda nie xcmfirm lg..
Tp alhmdllah..aku b’tuah sbb rmai yg bg semangat kt aku..
Jd tak la rsa semangat tu ilg 100% kn..
Dan b’hrp sgt, apa yg aku tgh pkr skrg ni xkn jd sma skali..

Saturday, December 4, 2010

Sabtu yg m’bosankan

Views

Arini btl2 xthu nk buat apa,asyik men guling2 ats katil jerk..klu nk ikotkn ada plan nk g klinik td tp dsbbkan mmbr ada hal yg xleh nk dielakkn so abaikan jela dl kn..hurm bila dh akhir bln ni perkataan ‘pokai’ tu biasa di dgr..xheran la klu aku pn dk asyik sebt psl bnda tue..hehe..dh byk cite kt wayg yg aku suka,t’lps nk tgk..cian aku,xkesmpaian nk tgk cite harry potter yg aku tggu slame nie.ingtkn nk tgk kt wayg la sbb bez skit bila dgr sound effect dia,last2 aku gk yg kecewakan..sengal gitu..Byk lg la cite yg aku nk tgk,sumenye t’lps so beli cd jela jwbnye yerr..

Skrg nie masih dlm keadaan lapar,hurm xmkn lg sbnrnye..mls nk trun bwh n nk wk mto g kedai beli makanan (mlsnye ank dara sorg nie nk msk kn..huhu)..dh la hp xde kdt,argghhh tension jgk aku dwtnye..sabo jela kn..Nk hgout pn xtau nk g mn..mula la time2 nie rsa nk men futsal,srnk gk klu leh men game2 mcm tue..xla borink t’perap dlm rmh nie ha..

Diah..ct..korg kt mn ha..
Tanpa korg,aku bosan sgt..xtau nk wtpe..
Hukhukhuk…

Thursday, December 2, 2010

Sahabat oh sahabat

Views

Kali pertama pertemuan amat menyeronokkn..
Penuh dgn kenangan..
Tiada langsung persengketaan..
B’kongsi apa sja yg ada..

Pd satu msa..
Engkau t’paksa pergi..
Jauh sekali..
Berat sungguh hati ini..

Tp itu bkn la alasan..
Sntiasa b’bls sms..
Wlaupn jarg bertemu..
Engkau sentiasa di hati..

Detik demi detik..
Engkau mula berubah..
Hati aku mula t’detik..
Adakah aku sudh dilupakan..??

Jika benar,aku menerimanya dgn hati t’buka..
Tp sangkaan ku meleset..
Engkau sengaja menjauhkan diri..
Perhbngn mulai dingin..

Sorry..
Itulah kta2 yg sntiasa engkau lemparkan..
Adakah aku benar2 salah atau..
Sengaja di salahkan..??

Tiada kata utk gmbrkn prasaan aku..
Jika itu yg engkau mahukan..
Dgn berat hati,ku putuskan apa yg t’lah t’jalin..
Agar engkau thu kebenarannya nnt..

Agak lma peristiwa itu b’lalu..
Engkau dtg dan memohon maaf..
Gembira bkn kepalang..
Menerima engkau kembali dgn gembira..

Bak kta org,ku sgkakn panas smpai ke ptg..
Rupanya hujan di tghari..
Sekali lg perkara lma berulg kembali..
Arghh engkau benar2 mahu menguji aku..

“aku benci engkau”..
Ya,itulah kata2 t’akhir aku utk engkau..
Dan b’hrp engkau b’puas hati..
Dgn apa yg dh engkau lakukan..

Syabas..
Engkau dh b’jaya sakitkan hati aku..
Aku b’hrp satu hari nnt..
Engkau akan berubah..

Dan saat itu..
Jika engkau kembali b’paling pd ku..
Maaf..
Tempat engkau bkn di sini..

Sahabatku..
Aku hrp engkau sentiasa bahagia..

~[ kisah benar ]~
       ..Peace..

Sunday, November 21, 2010

karanganku..huhu

Views
arini tepat kul8 mlm persamaan 21 nov 2010,aku meredah mlm keseorangan tanpa teman,xthu mn harus dituju.ke kiri slh & ke kanan pn slh,serba xkena la..tension aku..!!


aku trskan perjalanan dan mengabaikan kekeliruan yg sedang mencengkam kepala otak aku nie.rsa mcm moto aku ni xbergerak lgsg sbb aku wk moto ni ngn kelajuan yg amat rendah..rsanye bdk2 yg nek basikal pn leh potong aku..huhu..aku mengalihkan pandangan ke langit,memandang tepat ke arah bulan yg penuh ngn sinaran cahaya..huishh lajunye wk kete,nk kejar apa pn xtau..cri nahas btoi la mamat ni,tau la nek kete pn tp agk2 r..nk layan perasaan kjp pn ada je yg kacau..huh!


sbnrnye dh lma aku xpkrkn bnda nie tp ntah npe tiba2 je bnda ni muncul blk dlm kepala otak aku nie.mmg dh cuba buang bnda tu jauh2 tp makin slalu plak bnda ni menjengah dlm kotak fikiran aku,xtau mcm mn nk hentikan bnda ni..aku dh cuba sedaya upaya utk buang semuanye tp..haishhhh


bila dh jd mcm nie,aku xtau nk cite ngn sape sbb sume org xtau psl hal nie,last2 aku gk yg ter0k..hurm aku je ke yg slalu pkr psl bnda nie..(***..??) sadis btoi la..xpnh aku rsa ter0k mcm ni..kali p'tama wktu time skolah jela lps tu aku ok je..aku rsa ni la yg paling terok yg xpnh aku rsa slama nie..


"sudah la tue azean musfirah oiiii..xyh la dk layan prasaan tu sgt,jd la matang skit.bkn bdk2 kecik lg asyik nk mengada2 jerk kjenye kn..huh! jgn la pentingkan dri tue,pkr la psl org len gk..asyik nk jga prasaan awk tu je,prasaan org len awk xnk jga ke..ingt la dri tue skit ekk,jgn nk lupe dri plak..jgn disbbkan hal kecik awk nk besarkan..bak kata org,jgn disbbkan nila setitik rosak susu sebelanga..phm x!!!"



Saturday, November 20, 2010

..Hmm..

Views
masa demi masa..
ku lalui penuh dengan rasa..
sedih dan gembira..
sudah cukupkah aku bahagia..??

ntah la,soalan itu sering sahaja dibiarkan tanpa jawapan..
adakah benar-benar tiada jawapan atau hanya sekadar tidak ambil peduli..
hmm bak kata org,biarlah masa yang menentukannya..
tanpa berusaha sedikit pun..??

bukan senang untuk berbicara tentang masa depan yang masih lagi belum pasti..
adakah teragak-agak dengan keputusan yang aku jalani sekarang nie..??
mungkin..

arghhh perkara ini betul-betul mencabar mindaku..
tiada sebarang petanda untuk ku huraikan satu persatu..
semuanya berkumpul di hatiku..
hanya menunggu saat untuk dilepaskan agar semua tahu..

Tuesday, November 16, 2010

..suratan @ kebetulan..

Views
perkenalan yg tidak disgka..
dari ikatan persahabatan..
membuahkan bibit-bibit cinta..
adakah ini suratan atau kebetulan..??

ya,dia sudah berpunya..
tapi kenapa aku masih lagi bertahan..
mengharapkan cinta drpd dia..??
argghhh sakit yg tak dapat di tahan..

sentiasa diberi harapan..tapi..

adakah dia tahu..aku mendambakannya..
adakah dia tahu..aku benar-benar ikhlas..
adakah dia tahu..aku sentiasa memikirkannya..
adakah dia tahu........

bilakah perkara ini akan berakhir..
kerna aku masih mencari dimana noktahnya..
kecewa..kecewa..kecewa..
itu sahaja balasan yang akan aku trima..

suratan atau kebetulan..??
dengarkanlah lagu tue..
jika benar ianya suratan..
pastinya dia akan menjadi milik ku..
tapi jika hnya kebetulan..
mgkn tuhan ingin menguji ku..


                            

             ..cOrEtaN bUaT sAhAbAt Ku..
          p/s : sbnrnya aku dh xsuka dgr lagu suratan atau kebetulan tue..
               memori pahit yang akan aku lupa buat selama-lamanya..

Tuesday, November 9, 2010

..WaN!ta..

Views
tanpa dipinta engkau tiba..
membuatkn hati serba tak kena..
pelbagai andaian muncul diminda..
adakah ini dinamakan cinta..??

bagaikn pungguk rindukan bulan..
itulah perumpamaan yg sntiasa dikaitkn..
adakah benar apa yg di sgka kn..
mengharap cinta yg tidak kesampaian..

bkn ingin salahkn dia..
tetapi sudah di tetapkn aku bkn miliknya.. 
aku trima dgn seadanya..
mgharapkn dia sntiasa bhgia..


Wednesday, November 3, 2010

..Lu P!k!r La SnDr!..

Views
cinta dtg & pergi..
perginya membawa cinta yg hakiki..
hadirnya hanyalah sekali..
tp ketika itulah hati dilukai..
lalu pergi membawa diri..
jauh sekali..
hrp lupakn apa yg t'jadi..
tp adkh luka akn sembuh sndri..??

pEaCe..!!!

Monday, October 25, 2010

..Kr0jE..

Views
..W!nK W!nK..

haa sape plak mamat2 ni,tiba2 je kn muncul kt blog aku nie..haha..nila mmbr yg baik ngn aku wt msa skrg nila kn..izhar,p0oh & poje..hehe..dorg nie satu keje ngn aku wktu kt parkson alamanda dl,kitaorg ni sumenye cashier..tp skrg ni sumenye bz ngn keje masing2.yela kn,sume dh benti keje kt parkson tue n dh stat ngn kerjaya sndri.. 

time keje dl mcm2 jd n rindu sgt ngn suasana tue..izhar thu la sbb antara kitaorg dia la yg keje lama kt ctu bkn mcm poje,bru je 2mggu n xsempat nk bka konter dh benti kn..hahahaha..tingat first time bdk2 ni nk mntk kje,siap pggl aku akak lg tue..pnye sopan kn..haha..last2 t'bongkar jgk kesopanan korg tu kn..yg paling aku xleh lupe tue,suh pegang konter wt p'tama kali,menggeletar tgn kira duit..agk2 sape ekk..hahahaha!!!

pape pn happy sbb leh knl korg ..klu lepak ngn korg ada je benda yg aku nk cite lebh2 lg ngn p0oh..my sweet teddy bear..hahahaha!!! n kebtln plak,kite ni klu jumpe mst tgk wayg..xde bnda len dh kite wt..hehe..miss u guys..!!!



..SuKa SuK!..

haa sape plak neh..haha..nila geng aku time aku kje klinik mediviron kt alamanda dl,tahan 2bln jerk pastu chow..haha..skrg ni dorg la sahabat karib aku..(hmm yke..???) iaitu diah & ct..haha..wlaupn ngn diah,aku jarg jumpe tp tiap mggu mst hgout ngn dia pnye la.klu ngn ct tu xyh cite la sbb mmg slalu nmpk batg idung dia tue sbb kebtlan aku ngn dia kje kt tmpt yg sma iaitu kt mp0b..aku syg sgt kt dua org ni ha sbb kt dorg la tmpt aku ngadu bila aku ada mslh n mcm tu gk sebaliknye..hrp apa yg kita lalui 
   skrg ni akn b'kekalan..luv u..muahhxx!!!




..Hu!y0o..

haa apsl ada rmai2 plak nie,siap pegang2 patung plak tue..hehehe..klu nk thu,aku benti kje klinik dsbbkn nk msk program training nie..nila scicom academy yg training bdk2 utk jd customer service yg profesional..huhu..tp last2 aku xjd pn customer service sbb..ttteeetttt!!!!!(frust kna reject ngn airasia..hukhuk)
tp pape pn,byk bnda aku blaja bila kt training nie..brani la nk b'ckp kt khalayak rmai sbb tiap2 mggu mst ada presentation n thu mcm mn nk kawal prasaan bila dlm keadaan mrh..mmg srnk n happening sgt..paling penting,srnk sbb leh knl sume org dlm klas tue..to MDeC 33,i'm really2 miss u'LL..haha






"nila serba sedikit tntg kerjaya aku..hehe..
wlaupn mcm2 bnda dh jd kt aku dlm msa tue tp aku tetap c0ol je kn (blagak)..
thnks pd mmbr yg sntiasa sokong aku tanpa sedr @pn tidak..idup nie kita kna matang skit n jgn la mudah melatah so anggp jela apa yg jd tue,ujian dr tuhan utk kita..
biar luaran kita nie nmpk tabah n cekal tp dlm ati,tuhan je yg tau..ingatan utk aku n sesiapa yg m'bca..peace..!!!!"

Wednesday, October 20, 2010

..kEreMaJaaN..

Views
utk pengetahuan sume,ni la geng rmh sewa pertama n terakhir msa aku blaja dl tp sumenye dh tggl kenangan..xsgka mcm2 bnda dh jd time aku blaja dl,satu kenangan yg btl2 byk menguji aku..pape pn aku tetap syg ampa suma..mone,zana,asha n eja..(gmbr ni time suma pakat dk poyo je kn,dressing pn mcm bdk2 lg..skrg ni tiptop..hahaha..bru prasan gmbr ni time birthday aku..huhu)

ni plak adk2 yg dk rmh sewa skali ngn aku lps beberapa sem..aku rapat gk la ngn dpa ni sbb aku dk satu blik ngn dpa..hehehe..ngn dpa pn mcm2 jgk bnda yg jd.ada yg suka n ada gk yg duka..dpa ni anis n anum,haa dpa ni nk kta mcm kembaq jgk la sbb ke hulu ke hilir asyik b'dua je kn..lebh2 lg dpa ni satu skolah..tp bnda ni pn dh tggl kenangan gk..hehehe..




ni lisa,mmbr baik aku time kolej,dia la tmpt aku ngadu klu ada mslh pa2 lebh2 lg time aku ada mslh ngn ttuuuttt!!!!! hahahaha....bak kta org,dia tlg aku mcm tu jgk la ngn aku.dia xpnh b'kira ngn aku (xtau la kt blakg kn..hehe) tp aku tau dia bkn jenis yg mcm tue..wlaupn dia sbnrnye b'pgkat 'akak' ngn aku tp kitaorg tetap 1kpla..hahahaha..





ni la serba sedikit tentg mmbr aku..happy sgt sbb leh kwn ngn dpa nie sbb mcm2 bnda yg aku dpt time kwn ngn dpa nie n bnda tu btoi2 sedarkn aku satu perkara..apadia??hehehe..biarlah aku je yg tau..satu je aku nk ampa ingt yg aku syg sgt kt ampa,qindu nk hgout mcm dl2..miss n luv u'll..muahhxxx!!! peace..huhu

Tuesday, October 19, 2010

dolu2..

Views



hahaha...sbnrnye aku xsgka yg aku ada gmbr time skolah dl.time ni aku form5,haa tarikh tula buktinye..aku rsa gmbr ni time kitaorg wt satu jamuan..hmmm jamuan apa ek,lupe la..sma je kn muka aku dr dl smpai skrg..huhu tp pape pn jgn lupe k..peace..hahahaha!!!





















nilah member aku time skolah dolu..klu dpa tau aku buh gmbq nie,mampuih la aku kna mrh..hahahaha..dpa ialah nadia akalili,zuraidah n nazimah..

aku xda mslh pa pn time aku kwn ngn dpa dl,setau aku la..xpnh gdh kot..hehe..pa2 pn,aku happy sgt sbb dpa jd kwn aku,smpai skrg aku qindu sgt kt dpa..nk hgout mcm dolu2..hahaha..kitaorg msk kadet remaja sekolah (kecuali nazimah),kitaorg pengawas library (kecuali nazimah lg),kitaorg pnh lukis kt dinding skolah sma2 (xtau la lukisan tu ada lg ke x,lawa tau..huhu)..n sma2 pnh t'libat dlm kemalangan.kejadian tula aku xleh lupa smpai la skrg nie..hahaha..disbbkn biawak,3moto langgar antara satu sma lain n dsbbkn tu jgk la..aku n zuraidah cedera.aku cedera kt tgn sbb t'pegang ekzos mto dia n dia plak luka la skit2 kt kaki..kebtlan plak time tue bulan pose n aritu kitaorg ponteng skolah..hahahaha..bila dtg je skolah,dpa dk kta aku p men mercun pdhal kna bnda len..hahahaha...pape pn,aku qindu sgt kt ampa suma.insyaAllah,klu aku dpt trun kedah..kita jumpa neh..peace..!!!

Monday, October 18, 2010

..c0rEtaN bUat mEmbEr ku..

Views
aku ada seorg mmbr yg aku syg sgt..dia satu2nye kwn aku yg paling setia ngn aku wlaupn dlm keadaan ssh or seng sbb aku tau dia sorg je yg phm perangai aku.wlaupn dia xb'sma aku time tue tp tiap saat,aku ditemani ngn sms yg bg aku semangat..

PERKENALAN
aku mmg satu kelas ngn dia semenjak semester pertama lg tp time tue aku ngn dia xtegur pn..semenjak masuk semester kedua,kitaorg dh mula b'ckp n kehulu kehilir asyik berdua je.kebetulan plak,tiap kali ada tugasan mst group skali..hahaha..semenjak tu aku makin rapat ngn dia sbb tiap sem,kelas kitaorg sma je n xpnh b'pisah lgsg smpai la abeh blaja..


aku ngn dia xpnh gdh atau masam muka tp pnh skali dsbbkn seseorg,kitaorg b'gdh..hahaha..bila di ingatkn blk,mmg lawak.msa tu kt library,aku mmg dh prasan dia len ngn aku tp aku tetap tegur dia time tue..alih2 dia mrh aku,apa lg aku pn angkat kaki..blah la,tggu apa lg kn..trs aku lepak lab sbb nk siapkn asgmnt.tiba2 bru aku tingat yg asgmnt tu aku group skali ngn dia..nk xnk,aku kna cri dia blk la tp xsempat aku nk kuar lab..aku t'serempak ngn dia kt pintu..t'cungap2 dia tahan letih..rupe2nye dia cri aku satu kolej sbb rsa b'slh n nk mntk maaf kt aku sbb mrh aku xtentu psl..trs aku gelak bila tgk muka dia mcm tue..hahahahaha..xpnh ada mmbr wt aku mcm tue,aku t'haru sgt..

tula kali pertama n terakhir aku gdh ngn dia..wlaupn skrg aku ngn dia dh jauh,kitaorg still lg contct..
nisah..aku rindu sgt kt ang wehhh..peace..

..YaNz Or aZie..

Views


aku ni jenis simple je,xlebh2 n xkurg..bak kata org,yg sedang2 sja..hehe..senang b'kwn klu kwn tue jenis xmalu alah ngn aku.xsuka mrh2 tp bila org tue dh stat cri psl ngn aku smpai bila2 aku ingt so itu menunjukkn yg aku ni jenis suka pendam prasaan gk la(pendendam).aku suka nilai org melalui pemerhatian aku,xtau sbb apa..mgkn dh sifat semulajd aku kot..rmai kwn tp sorg pn..hmmmm..

klu ada geng sekepala,mmg aku byk ckp n suka huhahuha tp klu first time knl mmg malu2 alah (kalah perempuan melayu terakhir).bkn seng nk kwn ngn aku sbb perangai aku ni ada pasang surut,kjp ok kjp ko..hahaha..aku sndri pn pening..

pape pn,aku happy ngn apa yg aku ada skrg nie..aku amat menghargai member2 yg sntiasa ada ngn aku wlaupn senang ataupn ssh..peace..