Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Wednesday, January 30, 2013

Bila Badd..

Views

Assalammualaikum semua dan selamat pagi..

Baru2 ni aku ada tengok list nama yang akan diturunkan untuk game harimau malaya akan bertemu dengan qatar. Cari punya cari,rupanya Badd tak diturunkan langsung pada kali ini atas sebab kecederaan. Lebih elok macam tu sebab kalau dia diturunkan sekalipun,dia akan duduk kat kerusi simpanan je. Lagi kesian.

Dia sebenarnya hebat tapi kena tengok jugak siapa jurulatihnya. Mungkin raja gopal nak buat eksperimen lagi la kot. Entah la. Masalah tiba2 timbul bila piya pun tak terpilih. Sebenarnya aku pun tak tau si piya ni hebat ke tak sebab aku tak tengok sangat cara dia main.

Aku tersenyum je bila tengok si khairul fahmi tu berjaya jaga gawang malaysia tapi jangan bolos sudah la sebab bila2 masa je farizal marlias boleh take over tempat dia tu. Dah seronok kahwin kan? Jadi tiba masanya untuk fokus pada kerjaya.

Semoga berjaya harimau malaya,moga anda semua bawa pulang kejayaan yang membanggakan..

p/s : pasukan pahang hebat musim. Terkejut jugak. Bila ye game kedah vs jdt?

Post a Comment