Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Monday, April 30, 2012

Debaran malam ini

Views
 


Selamat Petang Semua!!


Jeng! Jeng! Jeng!

    vs       




Disebabkan aku dah rasa meluat sebab tiap kali buka FB, paper dan tv, masih ada lagi cerita tentang BERSIH so hari ni kita lupakan pasal "clean" ni sebab aku tahu malam ni suma pakat2 masuk stadium pastu dok depan tv sambil minum ayaq kopi..haha!

Haa amacam, kali ni kelantan cuba menawan negeri Jelapang Padi dan pastinya mereka semua telah pun bersiap sedia menerima kunjungan kelantan pula. Haish aku pun agak berdebar jugak nak tunggu perlawanan malam ni. Harap2 kedah membawa kemenangan yang hebat malam ni. Actually sekarang ni pun aku tengah cuti, rancangnya nak la pergi stadium tapi disebabkan hal2 yang tertentu, aku terpaksa lupakan niat aku tu buat sementara waktu. Aku sokong kat tv jela yer..

Apa2 pun, semoga berjaya pasukan kedah ku supaya dapat kita julang kemenangan malam ni..Yihuuuu!
Post a Comment