Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Monday, October 24, 2011

Penantian..

Views
Bak kata orang penantian tu suatu penyeksaan. Yup, setuju sangat la kan. Aku tengah menanti apa ni? Syukur Alhamdulillah, tak lama lagi ayah akan berangkat ke bumi Mekah. Bumi yang penuh dengan rahmat. "Owhhh seronok yer ayah takde". Eh bukan macam tu, tahun lepas nak lepaskan ummi memang senang walaupun hujan turun lebat time tue (nangis) tapi bila nak tunggu dia balik, tak senang duduk dibuatnya. Asyik resah gelisah je, buat itu tak kena buat ini tak kena. Kalau nak ikutkan tiap-tiap hari nak call, rindu sangat. Macam mana nak lepaskan ayah nanti, InsyaAllah harap-harap semuanya baik-baik aja...

Haa penantian apa lagi ni? Ni berita gembira yang aku rasa aku tunggu selama ni la kan. Aku akan kembali menjejakkan kaki kat negeri Jelapang Padi ku..Yihu!!! Kedah i'm coming..!!! actually lambat lagi tapi debaran tu aku tak dapat nak sembunyikan, terlalu excited la katakan...Tak salah aku la kan, dah nak dekat 3tahun aku tinggalkan negeri yang telah membesarkan aku tu. Terlalu rindukan ladang getah, sawah padi dan segalanya! kepada member-member aku kat sana, InsyaAllah jika diizinkan aku akan sampai kat depan ampa so tunggu sat la noh..hehe..

p/s : kepada sahabat ku, Naim ....rindu nak speaking kedah...hahaha!!
Post a Comment