Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Monday, September 26, 2011

Alhamdulillah..

Views
Entry kali ini aku nak khabarkan berita yang betul2 buat aku gembira. Apadia tue? Okey, first sekali ialah aku dapat berita bahawa giliran ayah aku pula untuk berangkat ke tanah suci Mekah, Alhamdulillah sangat. Walaupun agak lambat sedikit dari ummi tapi itu sudah cukup buat aku gembira. Tiap apa yang terjadi pasti akan ada hikmahnya, mungkin rezeki ayah lambat sedikit berbanding ummi. Apa-apa pun niat ayah nak jejak kaki ke bumi Mekah akhirnya termakbul.

Berita gembira yang kedua pula ialah rezeki aku tahun ni apabila terpilih untuk join team building mpob. Mesti ada orang akan kata, "ala team building je pun, takkan la tu pun nak bagitahu orang". Bagi orang lain mungkin itu hanyalah biasa2 saja tapi bukan bagi aku. Sebagai pekerja kontrak, bukan senang aku nak join aktiviti macam ni. Yela kan, aku kan budak kontrak je kalau nak dibanding budak yang dah jadi "staff"..hehe..pape pun aku happy sangat..ini ada aku sertakan beberapa gambar dan aku akan ingat sampai bila2 sebab team building ni la yang paling best skali..Yihu!!


kumpulan cantas, kasi habis!!




tengah buat kapal terbang, dah lupa nak buat mcm mn..huhu!
war game!!











tengah melindungi lilin




jom tangkap gambar!!

vrOoommmm!!

Paintball time..Yihu!

The last samurai..boleh plak main tembak2 gna pedang..

jom karOks!!
Post a Comment