Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Monday, October 18, 2010

..c0rEtaN bUat mEmbEr ku..

Views
aku ada seorg mmbr yg aku syg sgt..dia satu2nye kwn aku yg paling setia ngn aku wlaupn dlm keadaan ssh or seng sbb aku tau dia sorg je yg phm perangai aku.wlaupn dia xb'sma aku time tue tp tiap saat,aku ditemani ngn sms yg bg aku semangat..

PERKENALAN
aku mmg satu kelas ngn dia semenjak semester pertama lg tp time tue aku ngn dia xtegur pn..semenjak masuk semester kedua,kitaorg dh mula b'ckp n kehulu kehilir asyik berdua je.kebetulan plak,tiap kali ada tugasan mst group skali..hahaha..semenjak tu aku makin rapat ngn dia sbb tiap sem,kelas kitaorg sma je n xpnh b'pisah lgsg smpai la abeh blaja..


aku ngn dia xpnh gdh atau masam muka tp pnh skali dsbbkn seseorg,kitaorg b'gdh..hahaha..bila di ingatkn blk,mmg lawak.msa tu kt library,aku mmg dh prasan dia len ngn aku tp aku tetap tegur dia time tue..alih2 dia mrh aku,apa lg aku pn angkat kaki..blah la,tggu apa lg kn..trs aku lepak lab sbb nk siapkn asgmnt.tiba2 bru aku tingat yg asgmnt tu aku group skali ngn dia..nk xnk,aku kna cri dia blk la tp xsempat aku nk kuar lab..aku t'serempak ngn dia kt pintu..t'cungap2 dia tahan letih..rupe2nye dia cri aku satu kolej sbb rsa b'slh n nk mntk maaf kt aku sbb mrh aku xtentu psl..trs aku gelak bila tgk muka dia mcm tue..hahahahaha..xpnh ada mmbr wt aku mcm tue,aku t'haru sgt..

tula kali pertama n terakhir aku gdh ngn dia..wlaupn skrg aku ngn dia dh jauh,kitaorg still lg contct..
nisah..aku rindu sgt kt ang wehhh..peace..
Post a Comment