Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Tuesday, October 19, 2010

dolu2..

Views



hahaha...sbnrnye aku xsgka yg aku ada gmbr time skolah dl.time ni aku form5,haa tarikh tula buktinye..aku rsa gmbr ni time kitaorg wt satu jamuan..hmmm jamuan apa ek,lupe la..sma je kn muka aku dr dl smpai skrg..huhu tp pape pn jgn lupe k..peace..hahahaha!!!





















nilah member aku time skolah dolu..klu dpa tau aku buh gmbq nie,mampuih la aku kna mrh..hahahaha..dpa ialah nadia akalili,zuraidah n nazimah..

aku xda mslh pa pn time aku kwn ngn dpa dl,setau aku la..xpnh gdh kot..hehe..pa2 pn,aku happy sgt sbb dpa jd kwn aku,smpai skrg aku qindu sgt kt dpa..nk hgout mcm dolu2..hahaha..kitaorg msk kadet remaja sekolah (kecuali nazimah),kitaorg pengawas library (kecuali nazimah lg),kitaorg pnh lukis kt dinding skolah sma2 (xtau la lukisan tu ada lg ke x,lawa tau..huhu)..n sma2 pnh t'libat dlm kemalangan.kejadian tula aku xleh lupa smpai la skrg nie..hahaha..disbbkn biawak,3moto langgar antara satu sma lain n dsbbkn tu jgk la..aku n zuraidah cedera.aku cedera kt tgn sbb t'pegang ekzos mto dia n dia plak luka la skit2 kt kaki..kebtlan plak time tue bulan pose n aritu kitaorg ponteng skolah..hahahaha..bila dtg je skolah,dpa dk kta aku p men mercun pdhal kna bnda len..hahahaha...pape pn,aku qindu sgt kt ampa suma.insyaAllah,klu aku dpt trun kedah..kita jumpa neh..peace..!!!
Post a Comment