Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Wednesday, October 20, 2010

..kEreMaJaaN..

Views
utk pengetahuan sume,ni la geng rmh sewa pertama n terakhir msa aku blaja dl tp sumenye dh tggl kenangan..xsgka mcm2 bnda dh jd time aku blaja dl,satu kenangan yg btl2 byk menguji aku..pape pn aku tetap syg ampa suma..mone,zana,asha n eja..(gmbr ni time suma pakat dk poyo je kn,dressing pn mcm bdk2 lg..skrg ni tiptop..hahaha..bru prasan gmbr ni time birthday aku..huhu)

ni plak adk2 yg dk rmh sewa skali ngn aku lps beberapa sem..aku rapat gk la ngn dpa ni sbb aku dk satu blik ngn dpa..hehehe..ngn dpa pn mcm2 jgk bnda yg jd.ada yg suka n ada gk yg duka..dpa ni anis n anum,haa dpa ni nk kta mcm kembaq jgk la sbb ke hulu ke hilir asyik b'dua je kn..lebh2 lg dpa ni satu skolah..tp bnda ni pn dh tggl kenangan gk..hehehe..




ni lisa,mmbr baik aku time kolej,dia la tmpt aku ngadu klu ada mslh pa2 lebh2 lg time aku ada mslh ngn ttuuuttt!!!!! hahahaha....bak kta org,dia tlg aku mcm tu jgk la ngn aku.dia xpnh b'kira ngn aku (xtau la kt blakg kn..hehe) tp aku tau dia bkn jenis yg mcm tue..wlaupn dia sbnrnye b'pgkat 'akak' ngn aku tp kitaorg tetap 1kpla..hahahaha..





ni la serba sedikit tentg mmbr aku..happy sgt sbb leh kwn ngn dpa nie sbb mcm2 bnda yg aku dpt time kwn ngn dpa nie n bnda tu btoi2 sedarkn aku satu perkara..apadia??hehehe..biarlah aku je yg tau..satu je aku nk ampa ingt yg aku syg sgt kt ampa,qindu nk hgout mcm dl2..miss n luv u'll..muahhxxx!!! peace..huhu
Post a Comment