Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Monday, October 25, 2010

..Kr0jE..

Views
..W!nK W!nK..

haa sape plak mamat2 ni,tiba2 je kn muncul kt blog aku nie..haha..nila mmbr yg baik ngn aku wt msa skrg nila kn..izhar,p0oh & poje..hehe..dorg nie satu keje ngn aku wktu kt parkson alamanda dl,kitaorg ni sumenye cashier..tp skrg ni sumenye bz ngn keje masing2.yela kn,sume dh benti keje kt parkson tue n dh stat ngn kerjaya sndri.. 

time keje dl mcm2 jd n rindu sgt ngn suasana tue..izhar thu la sbb antara kitaorg dia la yg keje lama kt ctu bkn mcm poje,bru je 2mggu n xsempat nk bka konter dh benti kn..hahahaha..tingat first time bdk2 ni nk mntk kje,siap pggl aku akak lg tue..pnye sopan kn..haha..last2 t'bongkar jgk kesopanan korg tu kn..yg paling aku xleh lupe tue,suh pegang konter wt p'tama kali,menggeletar tgn kira duit..agk2 sape ekk..hahahaha!!!

pape pn happy sbb leh knl korg ..klu lepak ngn korg ada je benda yg aku nk cite lebh2 lg ngn p0oh..my sweet teddy bear..hahahaha!!! n kebtln plak,kite ni klu jumpe mst tgk wayg..xde bnda len dh kite wt..hehe..miss u guys..!!!



..SuKa SuK!..

haa sape plak neh..haha..nila geng aku time aku kje klinik mediviron kt alamanda dl,tahan 2bln jerk pastu chow..haha..skrg ni dorg la sahabat karib aku..(hmm yke..???) iaitu diah & ct..haha..wlaupn ngn diah,aku jarg jumpe tp tiap mggu mst hgout ngn dia pnye la.klu ngn ct tu xyh cite la sbb mmg slalu nmpk batg idung dia tue sbb kebtlan aku ngn dia kje kt tmpt yg sma iaitu kt mp0b..aku syg sgt kt dua org ni ha sbb kt dorg la tmpt aku ngadu bila aku ada mslh n mcm tu gk sebaliknye..hrp apa yg kita lalui 
   skrg ni akn b'kekalan..luv u..muahhxx!!!




..Hu!y0o..

haa apsl ada rmai2 plak nie,siap pegang2 patung plak tue..hehehe..klu nk thu,aku benti kje klinik dsbbkn nk msk program training nie..nila scicom academy yg training bdk2 utk jd customer service yg profesional..huhu..tp last2 aku xjd pn customer service sbb..ttteeetttt!!!!!(frust kna reject ngn airasia..hukhuk)
tp pape pn,byk bnda aku blaja bila kt training nie..brani la nk b'ckp kt khalayak rmai sbb tiap2 mggu mst ada presentation n thu mcm mn nk kawal prasaan bila dlm keadaan mrh..mmg srnk n happening sgt..paling penting,srnk sbb leh knl sume org dlm klas tue..to MDeC 33,i'm really2 miss u'LL..haha






"nila serba sedikit tntg kerjaya aku..hehe..
wlaupn mcm2 bnda dh jd kt aku dlm msa tue tp aku tetap c0ol je kn (blagak)..
thnks pd mmbr yg sntiasa sokong aku tanpa sedr @pn tidak..idup nie kita kna matang skit n jgn la mudah melatah so anggp jela apa yg jd tue,ujian dr tuhan utk kita..
biar luaran kita nie nmpk tabah n cekal tp dlm ati,tuhan je yg tau..ingatan utk aku n sesiapa yg m'bca..peace..!!!!"
Post a Comment