Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Thursday, June 6, 2013

Tolong kejap..

Views
  



Selamat petang semua...

Okey, petang ni aku nak buat entry pendek sependek pendeknya. Haa nampak tak aku betul-betul nak buat entry pendek hari ni. Bila aku usha aku punya dashboard aku (tengok list entry yang korang buat), tiba-tiba aku nampak benda alah ni...
 
 

 


 
Macam mana korang boleh tukar benda tu jadi noreply@blogger.com tu? Dan apa fungsi sebenarnya? Aku harap siapa yang tahu boleh jelaskan tak kat aku. Kalau boleh tolong ajarkan aku macam mana nak tukar benda alah tu.
 
Lagi satu masalah. Disebabkan aku dah tukar comment google jadi aku punya kiraan comment dah tak muncul. Jadi macam susah untuk aku tahu berapa orang yang comment walaupun pada hakikatnya just ada 2,3 comment je..huhu!
 

dah takde kiraan untuk comment
 
 
Jadi, bila lama-lama aku fikir. Macam mana aku nak tahu berapa orang yang komen untuk tiap post aku tu. Belek punya belek, rupanya kat sini. Mungkin la. Aku pun main agak je...


haa tengok kat sini.

Aku rasa kebanyakkan blog masih guna comment yang sedia ada. Rasa macam aku sorang je guna comment google ni. Hmm lantak la kan tapi apa-apa pun, sesiapa yang tahu kaedah untuk wujudkan benda alah ni. Tolong tunjuk ajar aku kejap.

Tunjuk ajar ku sifu..

p/s : Hm aku rasa macam entry panjang jugak ni. Aku rasa la kan..Wihu!
 
Post a Comment