Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Sunday, August 5, 2012

Sakit?

Views
 


 
Selamat malam semua!
Pastinya semuanya tengah kenyang selepas berbuka puasa. Oh ye, jangan lupa solat maghrib tau. Siapa yang dah solat tu mesti tengah terpacak tengok perlawanan badminton antara Datuk Lee Chong Wei dengan Lin Dan. Harap2 la Datuk menang la ye.
 
Berbalik pada tajuk utama aku tu, hujung minggu ni sepatutnya aku raikan dengan kegembiraan. Yela, cuti kan nak la kita rehatkan badan ni sikit. dah la tengah puasa kan so bila dapat cuti tu best la skit tetapi lain plak jadinya bila sakit datang tanpa di pinta. tekanan darah aku rendah menyebabkan aku pening sampai muntah2. Alhamdulillah, walaupun teruk aku masih lagi boleh puasa. Actually aku sakit dari semalam lagi tapi hari ni rasanya dah beransur pulih bila aku dah makan ubat tadi.
 
Sebelum ni aku tak pernah la sakit macam ni. Ingatkan sakit lama aku datang, rupanya sakit baru yang datang..hehe..ujian aku pada bulan puasa kali ni amatlah mencabar. pening dibuatnya sampai aku hampir2 pitam. aku kuatkan semangat jugak untuk puasa, semuanya baik2 aja. taknak la aku pergi hospital sebab comfirm kena tahan wad. menakutkan..hehe
 
p/s : doakan aku supaya cepat sembuh..^_^

 
 
 
 
 
Post a Comment