Link Exchange

ikot..jangan tak ikot

Google+ Followers

Monday, October 25, 2010

..Kr0jE..

Views
..W!nK W!nK..

haa sape plak mamat2 ni,tiba2 je kn muncul kt blog aku nie..haha..nila mmbr yg baik ngn aku wt msa skrg nila kn..izhar,p0oh & poje..hehe..dorg nie satu keje ngn aku wktu kt parkson alamanda dl,kitaorg ni sumenye cashier..tp skrg ni sumenye bz ngn keje masing2.yela kn,sume dh benti keje kt parkson tue n dh stat ngn kerjaya sndri.. 

time keje dl mcm2 jd n rindu sgt ngn suasana tue..izhar thu la sbb antara kitaorg dia la yg keje lama kt ctu bkn mcm poje,bru je 2mggu n xsempat nk bka konter dh benti kn..hahahaha..tingat first time bdk2 ni nk mntk kje,siap pggl aku akak lg tue..pnye sopan kn..haha..last2 t'bongkar jgk kesopanan korg tu kn..yg paling aku xleh lupe tue,suh pegang konter wt p'tama kali,menggeletar tgn kira duit..agk2 sape ekk..hahahaha!!!

pape pn happy sbb leh knl korg ..klu lepak ngn korg ada je benda yg aku nk cite lebh2 lg ngn p0oh..my sweet teddy bear..hahahaha!!! n kebtln plak,kite ni klu jumpe mst tgk wayg..xde bnda len dh kite wt..hehe..miss u guys..!!!



..SuKa SuK!..

haa sape plak neh..haha..nila geng aku time aku kje klinik mediviron kt alamanda dl,tahan 2bln jerk pastu chow..haha..skrg ni dorg la sahabat karib aku..(hmm yke..???) iaitu diah & ct..haha..wlaupn ngn diah,aku jarg jumpe tp tiap mggu mst hgout ngn dia pnye la.klu ngn ct tu xyh cite la sbb mmg slalu nmpk batg idung dia tue sbb kebtlan aku ngn dia kje kt tmpt yg sma iaitu kt mp0b..aku syg sgt kt dua org ni ha sbb kt dorg la tmpt aku ngadu bila aku ada mslh n mcm tu gk sebaliknye..hrp apa yg kita lalui 
   skrg ni akn b'kekalan..luv u..muahhxx!!!




..Hu!y0o..

haa apsl ada rmai2 plak nie,siap pegang2 patung plak tue..hehehe..klu nk thu,aku benti kje klinik dsbbkn nk msk program training nie..nila scicom academy yg training bdk2 utk jd customer service yg profesional..huhu..tp last2 aku xjd pn customer service sbb..ttteeetttt!!!!!(frust kna reject ngn airasia..hukhuk)
tp pape pn,byk bnda aku blaja bila kt training nie..brani la nk b'ckp kt khalayak rmai sbb tiap2 mggu mst ada presentation n thu mcm mn nk kawal prasaan bila dlm keadaan mrh..mmg srnk n happening sgt..paling penting,srnk sbb leh knl sume org dlm klas tue..to MDeC 33,i'm really2 miss u'LL..haha






"nila serba sedikit tntg kerjaya aku..hehe..
wlaupn mcm2 bnda dh jd kt aku dlm msa tue tp aku tetap c0ol je kn (blagak)..
thnks pd mmbr yg sntiasa sokong aku tanpa sedr @pn tidak..idup nie kita kna matang skit n jgn la mudah melatah so anggp jela apa yg jd tue,ujian dr tuhan utk kita..
biar luaran kita nie nmpk tabah n cekal tp dlm ati,tuhan je yg tau..ingatan utk aku n sesiapa yg m'bca..peace..!!!!"

Wednesday, October 20, 2010

..kEreMaJaaN..

Views
utk pengetahuan sume,ni la geng rmh sewa pertama n terakhir msa aku blaja dl tp sumenye dh tggl kenangan..xsgka mcm2 bnda dh jd time aku blaja dl,satu kenangan yg btl2 byk menguji aku..pape pn aku tetap syg ampa suma..mone,zana,asha n eja..(gmbr ni time suma pakat dk poyo je kn,dressing pn mcm bdk2 lg..skrg ni tiptop..hahaha..bru prasan gmbr ni time birthday aku..huhu)

ni plak adk2 yg dk rmh sewa skali ngn aku lps beberapa sem..aku rapat gk la ngn dpa ni sbb aku dk satu blik ngn dpa..hehehe..ngn dpa pn mcm2 jgk bnda yg jd.ada yg suka n ada gk yg duka..dpa ni anis n anum,haa dpa ni nk kta mcm kembaq jgk la sbb ke hulu ke hilir asyik b'dua je kn..lebh2 lg dpa ni satu skolah..tp bnda ni pn dh tggl kenangan gk..hehehe..




ni lisa,mmbr baik aku time kolej,dia la tmpt aku ngadu klu ada mslh pa2 lebh2 lg time aku ada mslh ngn ttuuuttt!!!!! hahahaha....bak kta org,dia tlg aku mcm tu jgk la ngn aku.dia xpnh b'kira ngn aku (xtau la kt blakg kn..hehe) tp aku tau dia bkn jenis yg mcm tue..wlaupn dia sbnrnye b'pgkat 'akak' ngn aku tp kitaorg tetap 1kpla..hahahaha..





ni la serba sedikit tentg mmbr aku..happy sgt sbb leh kwn ngn dpa nie sbb mcm2 bnda yg aku dpt time kwn ngn dpa nie n bnda tu btoi2 sedarkn aku satu perkara..apadia??hehehe..biarlah aku je yg tau..satu je aku nk ampa ingt yg aku syg sgt kt ampa,qindu nk hgout mcm dl2..miss n luv u'll..muahhxxx!!! peace..huhu

Tuesday, October 19, 2010

dolu2..

Views



hahaha...sbnrnye aku xsgka yg aku ada gmbr time skolah dl.time ni aku form5,haa tarikh tula buktinye..aku rsa gmbr ni time kitaorg wt satu jamuan..hmmm jamuan apa ek,lupe la..sma je kn muka aku dr dl smpai skrg..huhu tp pape pn jgn lupe k..peace..hahahaha!!!





















nilah member aku time skolah dolu..klu dpa tau aku buh gmbq nie,mampuih la aku kna mrh..hahahaha..dpa ialah nadia akalili,zuraidah n nazimah..

aku xda mslh pa pn time aku kwn ngn dpa dl,setau aku la..xpnh gdh kot..hehe..pa2 pn,aku happy sgt sbb dpa jd kwn aku,smpai skrg aku qindu sgt kt dpa..nk hgout mcm dolu2..hahaha..kitaorg msk kadet remaja sekolah (kecuali nazimah),kitaorg pengawas library (kecuali nazimah lg),kitaorg pnh lukis kt dinding skolah sma2 (xtau la lukisan tu ada lg ke x,lawa tau..huhu)..n sma2 pnh t'libat dlm kemalangan.kejadian tula aku xleh lupa smpai la skrg nie..hahaha..disbbkn biawak,3moto langgar antara satu sma lain n dsbbkn tu jgk la..aku n zuraidah cedera.aku cedera kt tgn sbb t'pegang ekzos mto dia n dia plak luka la skit2 kt kaki..kebtlan plak time tue bulan pose n aritu kitaorg ponteng skolah..hahahaha..bila dtg je skolah,dpa dk kta aku p men mercun pdhal kna bnda len..hahahaha...pape pn,aku qindu sgt kt ampa suma.insyaAllah,klu aku dpt trun kedah..kita jumpa neh..peace..!!!

Monday, October 18, 2010

..c0rEtaN bUat mEmbEr ku..

Views
aku ada seorg mmbr yg aku syg sgt..dia satu2nye kwn aku yg paling setia ngn aku wlaupn dlm keadaan ssh or seng sbb aku tau dia sorg je yg phm perangai aku.wlaupn dia xb'sma aku time tue tp tiap saat,aku ditemani ngn sms yg bg aku semangat..

PERKENALAN
aku mmg satu kelas ngn dia semenjak semester pertama lg tp time tue aku ngn dia xtegur pn..semenjak masuk semester kedua,kitaorg dh mula b'ckp n kehulu kehilir asyik berdua je.kebetulan plak,tiap kali ada tugasan mst group skali..hahaha..semenjak tu aku makin rapat ngn dia sbb tiap sem,kelas kitaorg sma je n xpnh b'pisah lgsg smpai la abeh blaja..


aku ngn dia xpnh gdh atau masam muka tp pnh skali dsbbkn seseorg,kitaorg b'gdh..hahaha..bila di ingatkn blk,mmg lawak.msa tu kt library,aku mmg dh prasan dia len ngn aku tp aku tetap tegur dia time tue..alih2 dia mrh aku,apa lg aku pn angkat kaki..blah la,tggu apa lg kn..trs aku lepak lab sbb nk siapkn asgmnt.tiba2 bru aku tingat yg asgmnt tu aku group skali ngn dia..nk xnk,aku kna cri dia blk la tp xsempat aku nk kuar lab..aku t'serempak ngn dia kt pintu..t'cungap2 dia tahan letih..rupe2nye dia cri aku satu kolej sbb rsa b'slh n nk mntk maaf kt aku sbb mrh aku xtentu psl..trs aku gelak bila tgk muka dia mcm tue..hahahahaha..xpnh ada mmbr wt aku mcm tue,aku t'haru sgt..

tula kali pertama n terakhir aku gdh ngn dia..wlaupn skrg aku ngn dia dh jauh,kitaorg still lg contct..
nisah..aku rindu sgt kt ang wehhh..peace..

..YaNz Or aZie..

Views


aku ni jenis simple je,xlebh2 n xkurg..bak kata org,yg sedang2 sja..hehe..senang b'kwn klu kwn tue jenis xmalu alah ngn aku.xsuka mrh2 tp bila org tue dh stat cri psl ngn aku smpai bila2 aku ingt so itu menunjukkn yg aku ni jenis suka pendam prasaan gk la(pendendam).aku suka nilai org melalui pemerhatian aku,xtau sbb apa..mgkn dh sifat semulajd aku kot..rmai kwn tp sorg pn..hmmmm..

klu ada geng sekepala,mmg aku byk ckp n suka huhahuha tp klu first time knl mmg malu2 alah (kalah perempuan melayu terakhir).bkn seng nk kwn ngn aku sbb perangai aku ni ada pasang surut,kjp ok kjp ko..hahaha..aku sndri pn pening..

pape pn,aku happy ngn apa yg aku ada skrg nie..aku amat menghargai member2 yg sntiasa ada ngn aku wlaupn senang ataupn ssh..peace..